Известие

Collapse
No announcement yet.

човешка глупост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• човешка глупост

Някакои с не особенно много интелект явно се е подпрял на калникът ми и сега имам някаква вдлъбнатинка. Боята не е одраскана или напукана и тн .. как може да се изтегли или поправи това.

Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Можеш да свалиш пластмасовия подкалник и да избуташ вдлъбнатината.Не се вижда ясно за пречупване,но ако няма ламарината трябва да си дойде на местото.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

благодаря колега .. ами не можа да стане мн. снимката.
      под ъгъл само се вижда така натиснато, не е пречупена .. просто леко бутната.
      Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

http://www.metacafe.com/watch/501379...ith_airduster/

разгледай и това , лично не съм го пробвал ама изглежда бързо и лесно , преди време тука се обсъждаше този метод ама аз така и не го пробвах - продадох колата така натисната
        Last edited by alex1; d.m.y г., 11:33.
        ----------
        145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
        156 1.8 ts -- momo салон , 99

Comment

Ако не е много малка вдлъбнатината взимаш един вакум за стъкла ,слагаш го върху вдлъбнатината,дърпаш и си готов
          Alfa Romeo 145 QV 2000

Comment

Първоначално публикувано от alex1 Покажи съобщение
            http://www.metacafe.com/watch/501379...ith_airduster/

разгледай и това , лично не съм го пробвал ама изглежда бързо и лесно , преди време тука се обсъждаше този метод ама аз така и не го пробвах - продадох колата така натисната
            Това е бая хитро, дали ще стане за вдлъбнатини от градушка, аз имам няколко и се чудя как да се отърва от тях
            Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
            Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
            Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщение
              Това е бая хитро, дали ще стане за вдлъбнатини от градушка, аз имам няколко и се чудя как да се отърва от тях
              Съмнявам се , там вече имаш деформация и разтегляне на метала . Няма спасение до колкото знам . Но пък ако спрея може да се намери и е на достъпна цена защо пък да не се пробва .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Съмнявам се , там вече имаш деформация и разтегляне на метала . Няма спасение до колкото знам . Но пък ако спрея може да се намери и е на достъпна цена защо пък да не се пробва .
                И аз така си мисля, ама знам ли...

Comment

[QUOTE=sunny2006;546902]Съмнявам се , там вече имаш деформация и разтегляне на метала . Няма спасение до колкото знам . Но пък ако спрея може да се намери и е на достъпна цена защо пък да не се пробва .[/QU
                  по принцип става с всеки аерозол който охлажда силно при пръскане /изпарявяне/ , става и с малките / като дезодорант / пожарогасители и други такива навсякъде където има СО2
                  това си спомням от предишни обсъждания
                  ----------

Comment

пробвано е с точния спрей и не става.нашите тенекии са по-дебелички.
                    точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                      пробвано е с точния спрей и не става.нашите тенекии са по-дебелички.
                      То ако на наще тенекии не бачка, значи на никоя кола няма да стане. По-меки от на Алфа-та май не съм виждал. Мога да си я моделирам с натиск.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

@DerMeister И аз съм на това мнение

Comment

Според мен тва със спрея помага ама като е по-голяма площ е хлътнала,но за малки вдлъбатинки мисля,че няма шанс...
                          Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от alex1 Покажи съобщение
                            по принцип става с всеки аерозол който охлажда силно при пръскане /изпарявяне/ , става и с малките / като дезодорант / пожарогасители и други такива навсякъде където има СО2
                            това си спомням от предишни обсъждания
                            Ако ставаше нямаше половин Варна да си пребоядисва колите когато беше голямата градупка ( колкото ЯЙЦЕ ) преди няколко години . Все още има коли в града които си носят последствията след 2 или 3 пребоядисвания . Лошото на такива ямки е че не могат и да се зашкурят хубаво и после има проблем с кита и боята .
                            Когато е като случая на автора на темата номера става , но тогава нямаш разтегляне и деформация на метала както при градушката .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Ако ставаше нямаше половин Варна да си пребоядисва колите когато беше голямата градупка ( колкото ЯЙЦЕ ) преди няколко години . Все още има коли в града които си носят последствията след 2 или 3 пребоядисвания . Лошото на такива ямки е че не могат и да се зашкурят хубаво и после има проблем с кита и боята .
                              Когато е като случая на автора на темата номера става , но тогава нямаш разтегляне и деформация на метала както при градушката .
                              аз за спрея по принцип обяснявах , иначе си прав за малките градушкови деформации
                              ----------

Comment

Working...
                              X